Hei,

Kiva kun löysit nettisivuilleni. Olen pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay. Työskentelen Bo LKV:lla ja palvelen kaikkia asunnon ostajia ja myyjiä suurella intohimolla. Kiinteistönvälitys on minulle elämäntapa, sillä asunnot ja ihmiset ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Avaimet onnistuneisiin asuntokauppoihin ovat mielestäni erinomainen asiakaspalvelu, ammattiosaaminen ja pitkäjänteisyys. Kun myyn asuntosi, saat jouhevan palvelun lisäksi käyttöösi aina stailaajan ja huippuvalokuvaajan palvelut. Laadusta ei tingitä ja kauneus on yksityiskohdissa, joten hion myynti-ilmoitusta ja asiakaskokemusta kunnes olet täysin tyytyväinen.

Haaveiletko oman asunnon myymisestä tai unelmakotisi löytymisestä?

Ota yhteyttä jo tänään ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille!

Kunnioittaen,

 

 

 

Kun intohimosta tulee ammatti

Asunnot ovat kiehtoneet minua pienestä pitäen. 10-vuotiaan Annen viikon kohokohta oli, kun Hesarin asuntoliite tipahti postiluukusta. Omakotitalojen myynti-ilmoituksia oli hauska leikellä samalla, kun sisustusohjelma Inno pauhasi taustalla. Oman huoneen sisustusta järjesteltiin aina uusiksi, kun ystävät tulivat kylään auttamaan. Vaikka lopulta päädyin Hankenille opiskelemaan kauppatieteitä, asunnot ja lapsuudenystävät ovat pysyneet mukana alusta asti. Tänä päivänä saan tehdä joka päivä työtä, jota rakastan. Kesällä saan käsiini myös maisterinpaperit.

Dreams don’t work unless you do.

Kuten muut työtänsä rakastavat, päädyn usein tekemään töitä kellon ympäri. Siksi kaipaan vapaa-ajalleni vastapainoksi kaikkea muuta. Kun en ole töissä, löydät minut todennäköisimmin urheilun tai ystävien parista. Meri on aina ollut minulle lähellä sydäntä ja kesämökistä on tullut henkireikä kiireen keskelle.

Toivon, että tapaamme pian! 

Anne

”Anne hoiti erittäin ammattitaitoisesti koko myyntiprosessin alusta loppuun tavoitellen asiakkaalle parasta mahdollista hintaa kohteelle. Tulen varmasti suosittelemaan häntä tuttaville ja käyttämään jatkossa, kun tarvetta ilmenee.”

Myyjä, Hernesaari

”Yrityksemme on uskonut kaikki asuntomme myyntiin Annelle. Luotettava, nopea ja tunnollinen huippumyyjä!”

Yritysjohtaja, Helsinki

”Anne on asiantunteva, täsmällinen ja positiivinen. Yhteistyö sujuu erinomaisesti. Suosittelen yhteistyötä hänen kanssaan!”

Myyjä, Kirkkonummi

“Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua”

Myyjä, Porvoo

”Background research, konsepti, palvelun laatu, nopeus ja ystävällisyys, myyntistrategia, kuvien laatu, stailaus, aktiivinen myynti.”

Myyjä, Kruununhaka

Avulias ja aina tavoitettavissa. Voin lämpimästi suositella Annea!

Myyjä, Punavuori