ASIAKKAANI ETSII

Joskus se unelmakoti ei huolellisesta etsinnästä huolimatta löydykään itse. Kun kaipaat apua maailman tärkeimmän paikan – kodin, löytämiseen, ostotoimeksianto voi olla sinulle oikea vaihtoehto.

Etsin asiakkailleni jatkuvasti uusia koteja, olethan minuun yhteydessä jos sinulla on etsimäni asunto. Kaupat tehdään turvallisesti, nopeasti ja ostaja maksaa välityspalkkion. 

Tällä hetkellä etsin asiakkailleni seuraavanlaisia koteja:

 

 

 

 

PARVEKKEELLINEN KOLMIO ETELÄ-HELSINGISTÄ

Asiakkaani etsii parvekkeellista unelmakotia Ullanlinnasta, Punavuoresta, Kaivopuistosta, Eirasta, Kaartinkaupungista, Etu-Töölöstä tai Kruununhaasta. Asunnon kunnolla ei ole väliä, mutta talo saisi mielellään olla rakennettu ennen 60-lukua. Asiakkaani tarvitsevat kolmion, tai kolmioksi muutettavissa olevan asunnon.

REMONTOITAVA KAKSIO ULLANLINASTA TAI PUNAVUORESTA

Asiakkaani etsii kaksiota Ullanlinnan tai Punavuoren alueelta. Asunto saa mielellään olla remontoitavassa kunnossa, mutta ei ensimmäisessä kerroksessa. Parveke olisi suuri plussa, mutta ei välttämättömyys.

YKSIÖ EIRASTA, KAARTINKAUPUNGISTA TAI KRUUNUHAASTA

Asiakkaani etsii hyväkuntoista yksiötä hissillisestä talosta, joka on valmistunut ennen vuotta 1940. Haaveissa olisi valoisa koti, joka olisi vähintään 27 m2.

Onko sinulla asiakkaani unelmakoti? Ota yhteyttä!

5 + 12 =