Hei,

Kiva kun löysit nettisivuilleni. Olen pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay. Työskentelen Bo LKV:lla ja palvelen kaikkia asunnon ostajia ja myyjiä suurella intohimolla. Kiinteistönvälitys on minulle elämäntapa, sillä asunnot ja ihmiset ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Avaimet onnistuneisiin asuntokauppoihin ovat mielestäni erinomainen asiakaspalvelu, ammattiosaaminen ja pitkäjänteisyys. Kun myyn asuntosi, saat jouhevan palvelun lisäksi käyttöösi aina stailaajan ja huippuvalokuvaajan palvelut. Laadusta ei tingitä ja kauneus on yksityiskohdissa, joten hion myynti-ilmoitusta ja asiakaskokemusta kunnes olet täysin tyytyväinen.

Haaveiletko oman asunnon myymisestä tai unelmakotisi löytymisestä?

Ota yhteyttä jo tänään ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille!

Kunnioittaen,

Kun intohimosta tulee ammatti

Kodit ovat kiehtoneet minua aina. Koti on ihmisen tärkein paikka –  se kerää sisäänsä tarinoita ja herättää suuria tunteita. Olen etuoikeutettu, kun pääsen päivittäin tutustumaan uusiin koteihin ja ihmisiin. 

Vaikka olen pitkään rakastanut asuntoja, halusin hankkia kiinteistönvälityksen pohjalle akateemisen tutkinnon. Välitystyön ohella suoritin kauppatieteiden maisterin tutkinnon, ja tänään saan toteuttaa kiinteistönvälittäjän työtä elämäntapana. Työskentelen Ullanlinnassa Bo LKV:lla, jonka upea konsepti on tehnyt minuun vaikutuksen alusta asti. 

Palvelen asiakkaitani äidinkieleni ruotsin lisäksi suomeksi ja englanniksi. Olen myös luvannut itselleni, että palautan vielä vaihto-oppilasjaksoon jääneen venäjäntaitoni takaisin päivittäiseen käyttöön. Olen kunnianhimoinen visualisti, joka tuloksellisen työnteon ohella rakastaa suunnitella yhdessä asiakkaiden kanssa remontteja ja sisustusta. Parasta työssäni ovat kuitenkin asiakkaani, jotka tuntuvat usein onnistuneen asuntokaupan jälkeen jopa ystäviltä.  

FILOSOFIANI

Paras hinta asunnostasi alan parhailla työkaluilla ja aktiivisella otteella myyntiin.

 

 Olen sitä mieltä, että kuka tahansa voi laittaa asunnosta valokuvat nettiin ja jäädä odottelemaan yhteydenottoja. Asunnon myyntiprosessi on minulle kuitenkin taidetta, jota toteutan aina yksilöllistä, huolellista ja tuloksellista suunnitelmaa seuraten. Saan sinulle parhaan hinnan asunnostasi alan parhailla työkaluilla ja aktiivisella otteella myyntiin. 

 

Kaikki myymäni asunnot stailataan, ja niitä markkinoidaan kohdennetusti asuntoportaalien lisäksi sosiaalisessa mediassa. Uskon yksityisnäyttöihin, jossa saan antaa kaiken huomioni ja palveluni yhdelle asiakkaalle kerrallaan. Pidän sinut ajan tasalla koko myyntiprosessin läpi, ja hion kokonaisuutta, kunnes olet täysin tyytyväinen.

 

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaideni joukkoon!

PALVELULUPAUKSENI

Z

Kauneus on yksityiskohdissa

Aina stailatut asunnot ja upeat myyntiesitteet.

Z

Huolellisuus on kaiken lähtökohta

Perehdyn joka ikiseen kohteeseen kuin se olisi oma kotini.

Z

Kiinteistönvälitys on intohimoni

Puhtini ei lopu kesken myyntiprosessin.

Z

Pitkäjänteisyys palkitaan

Hion myyntiä ja tarjouksia kunnes olen täysin tyytyväinen.

Referenssejä

”Anne on asiantunteva, täsmällinen ja positiivinen. Yhteistyö sujuu erinomaisesti. Suosittelen yhteistyötä hänen kanssaan!” Myyjä, Kirkkonummi

”Yrityksemme on uskonut kaikki asuntomme myyntiin Annelle. Luotettava, nopea ja tunnollinen huippumyyjä!”

Yritysjohtaja, Helsinki

”Background research, konsepti, palvelun laatu, nopeus ja ystävällisyys, myyntistrategia, kuvien laatu, stailaus, aktiivinen myynti.”

Myyjä, Kruununhaka

“Kaikki sujui todella hyvin, helposti ja sutjakkaasti. Välittäjä oli todella ammattitaitoinen, tiesi mitä myi ja oli helposti lähestyttävä.”

Ostaja, Porvoo

”Anne hoiti erittäin ammattitaitoisesti koko myyntiprosessin alusta loppuun tavoitellen asiakkaalle parasta mahdollista hintaa kohteelle. Tulen varmasti suosittelemaan häntä tuttaville ja käyttämään jatkossa, kun tarvetta ilmenee.”

Myyjä, Hernesaari

”Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.”

Myyjä, Porvoo

“Avulias ja aina tavoitettavissa. Voin lämpimästi suositella Annea!”

Myyjä, Kruununhaka

“Hyvä aktiivinen ja ystävällinen ote. Erinomaisesti tavoitettavissa normaali ns toimistoaikojen ulkopuolellakin. Hyvä energia myös asioiden selvittämisessä ja erilaisiin auki oleviin asioihin palaamisessa.”

Ostaja, Helsinki